Kolmårdens Djurpark

– ca 2 timmar från Stockholm med buss!

Kolmårdens Djurpark är en av Sveriges största turistattraktioner. Här kan ni se vilda djur på riktigt i Nordens största djurpark. Vandra runt, se rovfågelvisningar, delfinshower, det majestätiska Tiger World och det unika Safari!

Vill ni komma djuren riktigt nära tar ni en tur med linbanan i Safariparken där djuren strövar fritt.
I Bamses Värld kan barnen ta rutschbanan ner i Vargens kula och på Barnens Lantgård kan de små klappa kaniner och minigrisar.

Den största attraktionen på Kolmårdens Djurpark är delfinerna och nästan alla deltar i den delfinföreställning som visas flera gånger om dagen. Kolmårdens delfinföreställning är i världsklass!

I Kolmårdens Tropicarium finns nordens största samling av giftormar, regnskogsapor, söt- och saltvattensfiskar, och ett av sveriges största hajakvarier. Ett besök på Tropicarium är alltid spännande, och de senaste åren har de utökat informationen om djuren och deras miljöer. Som besökare får man nya kunskaper. De skräddarsyr gärna guidningar efter era behov och önskemål, och kan göra specialguidningar inom särskilda intresseområden.

På Kolmården finns alternativa övernattningsmöjligheter för de som vill uppleva mer än 1 dag.

På området finns Vildmarkshotellet, en perfekt konferensanläggning med lokaler för sammanträden och kick-off.
Här finns även Vandrarhemmet Varglyan eller Safari Camp, där ni bor bo i tält intill savannen, granne med de vilda djuren.

Kontakt och bokning

Kolmården
Telefon: 010-708 70 00
(förfrågan och bokning)

E-post: info@kolmarden.com
konferens@kolmarden.com
utbildning@kolmarden.com

Tropicarium
Telefon: 011-39 52 50
E-post: info@tropicarium.se

Förfrågan att hyra buss görs här på hemsidan. Självklart kan du även ringa oss och få personlig service på telefon 08-257 257.